KadincaSayfa.Com

Gelin Ayakkabı ve Çanta Modelleri

Gelin Ayakkabı ve Çanta Modelleri

Yaz ayları düğün mevsimidir, ilkbaharın ilk günlerine girdiğimiz şu günlerde bir çoğumuzun düğün tarihi belli olmuştur, gelinlik seçilmiş sıra ayakkabı ve çanta seçimine gelmiştir. Olması gerekende budur zaten önce gelinliğe karar verilir daha sonra ayakkabı ve çantaya karar verilmelidir. Çünkü gelinliğin modeline göre karar verilmelidir, ayakkabının nasıl olacağına. Vücut tipinize uygun gelinlik almalısınız öncelikle.
Armut tipi bir vücuduz varsa, omuz ve kalçanızın arasındaki farkı gizlemek için, yarım kollu gelinlikleri tercih edebilirsiniz. Yarım balık modellerle, kalçalarınızın genişliğini kamufle edebilirsiniz.
Kum Saati tipine giriyorsanız, çok şanslısınız orantılı bir vücut tipine sahipsiniz demektir. İstediğiniz model gelinlikleri rahatlıkla giyebilir ve taşıyabilirsiniz. Kaçınmanız gereken modeller düz helen tarzı gelinlikler olmalı.
Elma tipli vücut tipine giriyorsanız, belin biraz üzerinde kalın kemerli gelinlik modellerini tercih edebilirsiniz. Böylece hem belinizi kamufle etmiş olacaksınız, hem de boyunuzu daha uzun göstereceksiniz. Kaçınmanız gereken, kabarık gelinlik modellerinden, saten ve likra gibi kumaşlardan. Ve yuvarlak yakalı gelinliklerden uzak durmalısınız.
Atletik vücut tipiniz varsa, klasik modellerden uzak durmalısınız. Kadınsı modellere yönelmelisiniz, dantelli, saten, işlemeler tercih etmelisiniz. Sırt dekolteli gelinliklere yönelmelisiniz, vintage modeller kısacası feminen işleme ve modelleri tercih etmelisiniz. Gelinliğinize karar verdikten sonra ayakkabı seçinizi hemen yapmalısınız, zira gelinlik boyunun ayarlanması için çok önemli ayakkabılar. Modelinize göre, düz bir ayakkabımı seçeceksiniz yoksa platdofrm bir ayakkabımı. Sizler için derlediğimiz galeri içinde bir model var ki bayılacaksınız, sandelet gelin ayakkabı modeli, ayaklarınızın çok rahat edeceği bu modeli boyu uzun gelin adayları rahatlıkla giyebilirler.
Taşlı tasarımlardan sonra deri ve saten kumaşlarla oluşturulmuş gelin ayakkabısı tercih edenler için yaptığım galerime geldi sıra, bu tasarımlarda da yer yer değerli taşlar kullanılmış daha sade dizayn edilmiş ayakkabılar var, renkli tercih edenler içinde seçmiş olduğum örneklere rastlayacaksınız.. Fiyonk, kurdela, ve çiçeklerle süslenmiş bu ayakkabılar romantik bir havada, seçtiğim bir kaç tanede çantayı bu önemli anlar için beğeninize sunuyorum..
Aşağıdaki bütün fotoğraflarımızın büyük hallerini görebilmek için fotoğrafların herhangi birinin üzerine tıklayarak bu konunun fotoğraf galerisine gidebilirsiniz.
Alt Kategoriler:

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.