KadincaSayfa.Com

Trend Duvar Kağıdı Modelleri

Trend Duvar Kağıdı Modelleri

Merhaba değerli takipçilerimiz, bugün sizlerle duvar kağıdı modellerini irdeliyeceğiz. Malum bahar kapımızda, bahar değince akla bahar temizliği gelir. Bu temizlik genel bir temizliktir çoğunlukla, çoğumuzun  çocukluğumuzdan kalma anıları vardır. Bahar temizliği başladığı zaman, öyle 1-2 günde bitmezdi bu genel temizlik. Badana yapılırdı önce veya duvar kağıdı daha sonra halılar yıkanır, dip bucak temizlenir. Ve ancak 2 hafta içinde yavaş yavaş düzen oturur biz rahat nefes alırdık ev ahalisi olarak. Genellikle herkesin çocukluğun bir dönem duvar kağıdı modasını yaşadığı yıllar olmuştur. Bu yıllardan hatırlarsınız ki ne kadar hoş ve naif durduğunu az çok bilirsiniz. Sonra geçen yıllar boyunca bu moda gün geçtikçe demode olmaya başladı. Ama şimdi günümüzde bu moda tekrar ön plana çıkmaya başladı. Eskiden olduğu gibi şimdi tek desen yada model değil. Günümüz teknolojinin sayesinde model ve çeşidin bol olduğu bir moda dünyası ortaya çıktı. Artık hem evlerinize uygulaması da kolaylaştırıldı.

Evlerde bütün duvarları tek model kaplama yapılmasının yanı sıra farklı modeller ile de kaplama imkanı oluşturuldu. Her duvarın dokusunu ve vurgulamak istediğiniz düşünceleriniz kolaylıkla vurgulayabilirsiniz.Günümüz teknolojisi ile dokulu ve boyanabilir duvar kağıtları bulmak mümkün. Desenli duvar kağıtların yanı sıra manzara yada modern şekiller ile evinize 3 boyutlu görünüm kazandırabilirsiniz.

Benim beton tasarımları çok hoşuma gidiyor ama siz  Daha geleneksel olsun bir şeyler olsun diyorsanız. Tamam, sizin içinde Osmanlı’nın zarafetini renkleriyle, desenleriyle evinize getiren Marshal’ın  Osmanlı serisini öneriyoruz o zaman. Duvarlarınızı Lokum yumuşaklığında, Akide şekeri tatlılığında, Şerbet ferahlığında ya da Kahve uyarıcılığında renklerle boyayın ve ardından Osmanlı’nın taş, ahşap, çini ve dokuma işçiliğinde önemli bir yer tutan desenleri ile duvarlarınızı süsleyin.“ Kündekari, Lale, Karanfil, Çintemani, Nar, Balık Pulu, Zencirek” desenlerini duvarlarınızda, kapılarınızda, zevkiniz hangisinden yanaysa bolca kullanabilirsiniz.

Tüm fotoğraflarımızın büyük halini görebilmek için aşağıdaki fotoğraflardan birini tıklayarak GALERİMİZİ gidebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.