KadincaSayfa.Com

Yeni Sezonun En Şık Gelinlik Modelleri

Yeni Sezonun En Şık Gelinlik Modelleri

Gelinlikler bu sezon sınır tanımaz modelleri ile tasarımcılar ise eşsiz tasarımlarıyla göz dolduruyor. Bu özel tasarım gelinlikler de hiç şüphesiz gelin adaylarının karar vermesini oldukça zorlaşıyor..Özellikle son bir kaç sezondur gelinlik modellerinde kullanılan gerek kumaş seçenekleri gerekse tasarımları gelin adaylarının kararsız kalmalarına neden olduğu için sizlere yardımcı olmak adına çok özel bir galeri hazırladım. Bir tasarımcı olarak gelin adayları için kumaş seçimim kesinlikle Fransız danteldir. Gerçi piyasada Fransız dantel adı altında bir çok dantel kumaş seçeneği sunulmakta olduğu için bir bilene danışmakta fayda var hanımlar. Fransız dantelin yanında kullanılan saten kumaşlar ile tasarlanmış sade ama bir o kadar zarif tasarımlar bu sezona damgasını vuracak gibi gözüküyor. Evet sevgili gelin adayları hem oldukça iddialı ve farklı hemde zarif bir görünüm sağlayacak gelinlik modeli için uzun bir araştırma ve birkaç prova aşaması şart.
Aşağıdaki bütün fotoğraflarımızın büyük hallerini görebilmek için fotoğrafların herhangi birinin üzerine tıklayarak bu konunun fotoğraf galerisine gidebilirsiniz.

Son olarak o özel gün ve her genç kızın rüyası anısına tasarlanmış birbirinden çekici ve göz alıcı modeller arasından seçim yaparak hem eşinizi hemde sevdiklerinizi büyülemeye ne dersiniz? Ayrıca galerimizde ki gelinlik modellerden sadece gelin adayları değil butik ve terzilerde faydalanabilir diye düşünüyorum. Yeni sezonun yüzlerce gelinlik modellerinden sizler için en özel ve farklı tasarımları tek tek seçtim. Umarım bu şık tasarımlar arasında fikir edinebilir ve rüyalarınızın gelinliğine karar verebilirsiniz. En güzel gelin siz olun ve sadece düğün günümün de değil bir ömür mutlu olun inşallah kolay gelsin…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.