KadincaSayfa.Com

Çok Şık Ayakkabı Modelleri

Çok Şık Ayakkabı Modelleri

2016 yılına girmemizle biz bayanların hemen aklına bu senenin modası neler olacak acaba diye geliyor ister istemez. 2016 yılında büyük bir zevkle giyebileceğiniz birkaç moda ayakkabıyı seçtim sizin için. Seçtiğimiz ayakkabı modelleri hemen hemen her zevke hitap eden tasarımlar.
Kimi adeta kırmızı bir ruju andırıyor seksipaliteliğin sembolü gibi, kimi barış ve özgürlüğün simgesi gibi rahatlığı temsil ediyor adeta.
Bir diğeri yabani bir doğadan gelmiş leoparın vahşi güzelliğiyle bizi büyülüyorken, bir diğeri ise satenimsi yumuşaçık siyah bir deriyle adeta bedenimizi saran bir ipek hissini veriyor bize.
Örnekler o kadar kendilerini belli ediyorlar ki, onlara bakarken az önce söylediklerimi hangileri için yazıya döktüğümü hemen anlayacaksınız. Birbirinden farklı modele ve renge sahip olmalarına karşın hepsinin kendine ait öyle büyüleyici güzellikleri varki aralarında seçim yapmakta zorlanacaksınız.
İlk örneğimiz zaten hemen kendini ele veriyor :) dediğim kadar varmış değil mi?
Birazda ayakkabı alırken gereken püf noktalara değinmek isteriz, örneğin denediğiniz zaman sıkan bir ayakkabı daha sonra acılır mı? Evet denedikten sonra sıkan ayakkabı giyildikten sonra bir miktar açılacaktır zaman içinde. Ama bu ayakkabının derisini de bağlı mesela yılan derileri acılma yapmayabilir diğer derilere göre. Ama bu açılma miktarı da normal derilerde mesela yarım yarım numara olabilir ancak. Bazen çok beğendiğimiz bir ayakkabıyı başka numarası yok diye bir numara küçük alabiliriz ama 1 numara acılma olanağı olmayabilir. Ayakkabı hiç bir zaman boydan açılmaz ancak enden açılabilir tabii zamanla giydikce biraz da ayağınızın formunu alır eğer biraz taraklı bir ayağa sahip bir insansanız yanlardan açılır . Parmak önünde kemik varsa o bölümü açılır. Ancak hiç bir zaman boydan açılmayacaktır ayakkabı eğer önden vuruyorsa hiç bir zaman geçmeyecek bu özellik demektir. O yüzden ayakkabı alırken kullanmayacağız bir ayakkabıyı almamaya dikkat etmelisiniz.

Aşağıdaki bütün fotoğraflarımızın büyük hallerini görebilmek için fotoğrafların herhangi birinin üzerine tıklayarak bu konunun fotoğraf galerisine gidebilirsiniz.

Başka bir konuda paylaşmak dileklerimle… sevgiler…
Alt Kategoriler:

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.