KadincaSayfa.Com

2015 Zuhair Murad Koleksiyonları

2015 Zuhair Murad Koleksiyonları

Bir tasarımcı olarak bence gerek tasarım olarak gerekse özgün çizimlerinden dolayı dünyaca ünlü iki tasarımcıdan biri Zuhair Murad diğeri de Ella Saab diye düşünüyorum. iki tasarımcının ortak özelliği hem giyinebilir tasarımlar üretmesi hemde modern çizgiler ile otantik tasarımları birleştirmesidir. Özellikle son yıllarda ünlülerin bir numaralı seçimi olan bu iki tasarımcıdan bugün Zuhair Murad 2015 koleksiyonunun inceleyeceğiz sevgili bayanlar. Bu yazın renkli havasını ve dayanılmaz cazibesini adeta tasarımlarına taşıyan Zuhair Murad bu sezonda moda dünyasına damgasını vuracak gibi gözüküyor. Bu yıl abiye koleksiyonlarına göze çarpan abartılı olmayan ama bir o kadar da iddialı görünüme sahip dekolteler ve renklerin büyüsü olarak özetlenebilir. Ayrıca koleksiyona da göze çarpan en öneli parçalarda transparan kesimin oldukça iddialı kullanıldığı görülmekte. Zuhair Murad 2015 sezonunda beyaz ve siyah renklerin dışında mor, kırmızı ve sarı renk tasarımları oldukça fazla kullanmış. Genellikle koleksiyonda göze çarpan feminen çizgilerin hakim olması ve ilgi çekici dekolteler denilebilir.

Tüm fotoğraflarımızın büyük halini görebilmek için aşağıdaki fotoğraflardan birine tıklayarak GALERİMİZE gidebilirsiniz…

Dilerseniz yerli ve yabancı aktrislerin bir numaralı tercihi olan ünlü tasarımcı Zuhair Murad’ın 2015 koleksiyonundan sizin için seçtiğim çok özel parçaları birlikte inceleyelim. İlk Zuhair Murad imzalı abiye modelimiz baklava görünümlü göğüs dekoltesi ile büyüleyici bir etkiye sahip ne dersiniz? İkinci parça ise üç farklı abiye tasarımından oluşuyor. Ortada ki straplez kesim desenli abiye benim favorim, bakalım sizin seçiminiz hangi tasarımdan yana olacak. Üç numaralı Zuhair Murad tasarımı abiye elbiseler bu yaza damgasını vuracak gibi hanımlar. Gelelim dört numaraya, bu görsel de ünlü tasarımcı feminen çizgilerden biraz uzaklaşıp maskülen bir hava yaratmış gibi. Beş numarada ise hayranlıkla izlediğim harika iki abiye tasarımı yer almaktadır. Uzak doğunun motiflerini taşıyan bu iki parça Zuhair Murad 2015 koleksiyonunda ilgi çeken en şık iki parça denilebilir hanımlar. Sizde ünlü tasarımcının birbirinden şık tasarımlarından feyiz alarak yeni sezona iddialı bir abiye tasarımı ile girebilirsiniz hanımlar. En özel en popüler yerli ve yabancı tasarımcıları özel koleksiyonların da tekrar buluşmak üzere şimdilik hoşçakalın.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.