KadincaSayfa.Com

Küt Saç Modelleri

Küt Saç Modelleri

2015 yılında da önceki yıllarda olduğu gibi küt saç modeli modasını korumaya devam ediyor. Usta kuaförlerin ellerinden çıkmış, son derece şık ve çekici bir saç modeli olan küt saç modelini bütün yüz tiplerine uygun şekilde kestirerek kullanabilirsiniz. Klasik kesim küt saç modelleri artık yerini daha havalı, daha seksi, daha şık küt kesim saç modellerine bıraktı. Birde şimdi moda olan küt saç kesimi modellerinde saçın her yanı en uzunlukta kesilmiyor. Yüzünüzün şekline ve başınızın şekline göre saçınızı farklı uzunluklarda kestirebiliyorsunuz. Böyle hem daha şık bir küt saç modeline sahip oluyorsunuz hem de yüz şeklinize göre bir küt saç modeli kesilmiş oluyor.

Küt saç kimlere yakışır?

Küt saç, kare saç daha çok yuvarlak yüzlülerin kaçınılması gereken modellerdir. Eğer yüzümüz yuvarlaksa küt saç modeli kullanmak istiyorsak, daha çok yüzünüze yanlardan dikey çizgi olan modeller kullanmak gerekiyor. Bunun dışında her yüz şekline küt saç yakışabilir, yeter ki yüz şeklinin çıkıntılı bölgelerini kapatacak düşüşlerini yakalamak. Küt saçta hacim çok önemlidir, hacimin nerelerde olduğu önemlidir. Rğer boynunuz kısa ise, küt saç boynunuzu daha uzun gösterecektir. Çünkü boyun daha çok meydana çıkacaktır, küt saçlarda eğer saçlarınız düz ise, iki renk saç kullanmak daha mantıklıdır. Çünkü düz hiç hareketi olmayan saçlar, renk oyunları ile daha hareketli ve daha hacimli bir görüntü verecektir. Saçlarımız kıvırcık sa, saçınızı 2 renk yapabilirsiniz ancak diğer rengi bu kez uçlara doğru vermeliyiz. Bu yaptığımız işlemle saçlarımız daha güzel ve bukleli görünmesini sağlayacaktır. Uçlara doğru verdiğimiz acık renkler, saçımıza hacim verecektir.

Küt saçlara kakül verebilir miyiz?

Saçlarımızda kakül kullanacaksak, ön tarafa doğru uzunluk verilen modellerde kullanılması tavsiye edilir. Yuvarlak yüzlü kişilerin kakül kullandıkları takdirde, o kakül dahada genişliğe sebep olacağı için yuvarlak yüzlü kişilerin kaküllerden kaçınması gerekir. Kakül gözlerini ön plana çıkarmak isteyen bayanların kullanması gereken bir saç şeklidir. İnce yüzlü kadınlara çok yakışan bir saç şekli.

Tüm fotoğraflarımızın büyük halini görebilmek için aşağıdaki fotoğraflardan birine tıklayarak GALERİMİZE gidebilirsiniz…

 

 

 

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.