KadincaSayfa.Com

Yeni Sezon Burberry Prorsum Kış Koleksiyonu

Yeni Sezon Burberry Prorsum Kış Koleksiyonu

Burberry adı öyle bir marka oluşturduki adının duyulması bile yetiyor onun tasarımlarını beğenmeye. Düşünsenize dünyadaki bütün insanların bildiği bir marka olmak nekadar zor ve büyük bir emek. Burberry gibi birkaç büyük marka dünya modasını yönlendiriyor.
Bu başı çeken markalar ne yapsa tutuluyor demeyin sadece Evet doğru bu büyük markalar ne yapsa tutuluyor. Evet bunun en büyük etkisi oluşturduğu marka adı. Ama bu marka adı kolay kolay oluşmadı. Yada oluştu diye şuan öylesine şeyler tasarlamıyor.
Tasarım denilen şey öyle kapsamlı bir şeyki, tasarlamak yemiyor onun kalitesi ve sergilenmesi çok çok önemli unsurlardan. İşte bunlar gibi birçok etken bir araya gelmeden marka zaten ürünü öne çıkarmaz. İşte bunun için kendini bu anlamada tamamen ispatlamış bu markalar ne yapsa tutuluyor, tercih ediliyor.
2016 – 2017 sonbahar/kış bayan Modası Yine Kış Kapımızda, yeni bir sezona başlıyoruz. Yağmurların sonbaharı aratmadığı bu günlerde, biraz da yeni sezonda neler giyeceğiz, Ona şöyle bir göz atalım. Kışa hazırlıksız yakalanmamaya çalışalım, 2016-2017 kış sezonu renkleriyle ve yün, kürk detaylarıyla sıcacık geçeceğe benziyor.
Dönemsel esintilerin ve vintage ruhunun sokaklara yansıyacağı bu sezon, neon, metalik ve ışıltılı kıyafetlerde güneş gibi parlayarak gibi görünüyor ve adeta güne ışık saçacak adeta. Dantelin ve kadifenin feminen duruşu ile mecazende olsa, maskülen takımlara savaş açacak gibi duruyor. Kadın modasını eğer yakından takip etmek istiyorsanız, galerimize bir göz atmanızı tavsiye ederiz.
Burada burberry prorsum kış koleksiyonundan seçtiklerimi göreceksiniz ve eminim hepsini de çok beğeneceksiniz.

Aşağıdaki bütün fotoğraflarımızın büyük hallerini görebilmek için fotoğrafların herhangi birinin üzerine tıklayarak bu konunun fotoğraf galerisine gidebilirsiniz.

Başka bir konuda paylaşmak dileklerimle… sevgiler…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.