KadincaSayfa.Com

Masraftan Kaçınmak İçin Düğün Yapmadı , Elbisesinin fiyatı pes dedirtti !

Masraftan Kaçınmak İçin Düğün Yapmadı , Elbisesinin fiyatı pes dedirtti !

Masraftan Kaçınmak İçin Düğün Yapmayan Miley Cyrus, 46 Bin TL’lik Elbise Giydi
Malibu’da çıkan yangında evlerini kaybettiği için düğün yapmak yerine sade bir törenle sessiz sedasız evlenen oyuncu Miley Cyrus, düğünde 46 bin TL’lik elbise giyerek herkesi şaşırttı.

Geçtiğimiz pazar günü sessiz sedasız aile arasında evlenen Miley Cyrus ve Liam Hemsworth sade bir düğünle dünya evine girdi. Cyrus, düğünde 46 bin TL’lik bir elbise tercih etti.

SESSİZ SEDASIZ EVLENDİLER
Ünlü oyuncu ve şarkıcı Miley Cyrus, oyuncu Liam Hemsworth ile bir küs bir barışık sürdürdüğü ilişkisini 10 yıl sonra evlilikle noktaladı. İlişkilerine 2 yıl ara verdikten sonra yeniden denemeye karar veren ve kısa süre sonra da evlenme kararı alan çift, geçtiğimiz pazar günü aile arasında sade bir düğünle dünya evine girdi.

46 BİN TL’LİK LÜKS ELBİSE
Sözcü’nün haberine göre; gereksiz harcamalardan kaçınmak için düğün yerine aile arasında sade bir törenle evlenen güzel oyuncu, kıyafetinden ödün vermedi. Miley Cyrus’un Vivienne Westwood imzalı ipek saten elbisesi çiftin düğün fotoğraflarından sonra gündeme oturdu. Ünlü oyuncu, omuzları açıkta bırakan fildişi elbise için 8 bin 600 dolar yani yaklaşık olarak 46 bin TL ödediği ortaya çıktı.

blank

YANGINDAN ETKİLENEN İNSANLAR İÇİN DÜĞÜN YAPMADILAR
Miley Cyrus ve Liam çifti, Malibu’da çıkan yangından evlerini kaybetti. Yangından etkilenen ve sonrasında Malibu’daki yangın mağdurlarına 500 bin dolar bağış yapan çift, bu nedenden dolayı düğün yapmak istememiş.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.