KadincaSayfa.Com

Harper Seven Beckham, annesi gibi tam bir moda ikonu!

Harper Seven Beckham, annesi gibi tam bir moda ikonu!

David Beckham – Victoria Beckham çiftinin kızları Harper Beckham doğduğu günden beri hem şirinliği hem de şıklığıyla göz dolduruyor. Victoria Beckham – David Beckham çiftinin en küçük çocuğu ve tek kızları Harper Seven Beckham, annesi gibi tam bir moda ikonu! Harper Seven Beckham doğduğu günden beri şıklığından ödün vermiyor. Minik moda ikonu Harper Beckham’ın en şık halleri. Doğduğu günden beri hem şirinliği hem de şıklığıyla göz dolduran bu minik kızın en şık hallerini sizler için bir araya getirdik.

Ama daha önce, bu biraza anne ve babasısından bahsedelim, minik Harper Beckham’ın. 1996 yılında tanışmışlar, David Beckham ve Victoria Beckham çifti. Bakın David Beckham nasıl anlatıyor tanışmalarını. “Eşim beni bir futbol kitabında görmüş. Bense onun hakkında çok şey duymuştum. Bunlar, bizim her zaman birlikte olacağımızın işaretleriymiş bence.” 1997 yılından sonra bir şeyler paylaşmaya başlamışlar, uzun telefon görüşmeleri ile daha da tutkulu bir ilişkiye doğru yelken açmış ikili. 1998 yılının da elinde tek taşla Victoria’nın önünde diz çökerek evlenme teklif eden David Beckham. Beraberliklerini Rookery Hall’da düzenledikleri nişan partisi ile damgaladılar. O görkemli nişandan akılda kalan, nişan pastası kesmek yerine bir eğitim kurumuna bağışta bulunmayı tercih etmeleri idi.

Aşağıdaki bütün fotoğraflarımızın büyük hallerini görebilmek için fotoğrafların herhangi birinin üzerine tıklayarak bu konunun fotoğraf galerisine gidebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.