KadincaSayfa.Com

Yazlık Evlerizde Yatak Odanızı Yenileyin

Yazlık Evlerizde Yatak Odanızı Yenileyin

Yazlık Evlerizde Yatak Odanızı Yenileyin

Merhaba, değerli takipçilerimiz, yaz yaklaşmakta bununla birlikte değişimde başlayacaktır. Bu değişim her alanda olmaktadır çoğu zaman, bu günlük yaşamdan başlar kıyafet tercihlerimiz nasıl ki kışın farklı giyinmek durumunda isek hava şartlarını düşünerek. Yazın da hava şartlarına göre giyiniriz doğal olarak bu değişim evlerimizde de kendini gösterir, şöyle ki kışın o kasvetli havasından kurtulmak isteriz. Şöyle yaz renkleri ve objeleri içimizi açacak şekilde evimizin dekoruna küçük küçük dokunuşlar yapmak isteriz. Güne ilk başladığımız ve gözümüzü açar açmaz gördüğümüz her şey o günün nasıl geçeceğini belirler adeta. Yaz mevsimini yansıtan renkleri seçmekle işe başlayabiliriz değişime, yazlık evlerde dikkat ettiyseniz bir çok tasarım sayfasında renk tonları yorucu olmayan dinlendiren renkler ağırlıkta. Kullanılan eşyaların fonksiyonel olması daha çok işimize yarayacaktır. Yalın olan her şey mekanınızı daha rahatlatıcı gösterecektir, ben her zaman yalınlıktan yanayımdır. Çünkü tüm kış mevsiminin stresini ve yorgunluğunu atmak isteriz doğal olarak. Tüm her şeyi arkamızda bırakacak bir ortam çok işimize yarayacaktır. Dinlenmek ve bulunduğunuz mekanda kendinizi yansıtmak isteyenler galerimizde ki dekorasyon fikirlerinden ilham alacaktır.

Siz değerli okurlarımız için yazlık evlerinizde kullanabileceğiniz yatak odası modelleri ve bazı dekorasyon fikirleri vermek isterim.
Yazlık evlerinizde adı üstünde yazın esintilerini taşıyan renkleri kullanmanızı tercih ediniz. Dekor ürünlerinde de bu tarz esintileri yansıtan aksesuarları seçmelisiniz. Yatak odanızda denizin ferahlığını ve huzurunu yansıtan renkleri seçiniz. Denizde bulunan balık , deniz kabukları yada tekne figürlerini duvarlarda kullanarak değişik ve hoş bir ortam yaratabilirsiniz.
Yazlık evlerin yatak odasındaki karyola tarzı yani ferforeje karyola kullanılır. Bununla beraber beyaz rengi kullanırsanız içinize farklı bir ferahlık sağlacaktır. Dantel yatak örtüsü böyle romantik bir odayı çok güzel tamamlayacaktır.Pembeyi uçuk yeşille tamamlayarak yazınıza renk katabilirsiniz. Kardeşlerin tatlı sohbetler ederek uykuya dalacakları çok şirin bir oda. Yatakların ucunda hasır sepetler hem oturmak, hem de eşyalarınızı depolamak için kullanılabilir.Beyazın diğer dostu kırmızı da yazlık evleriniz için güzel bir seçim olacaktır.

Tüm fotoğraflarımızın büyük halini görebilmek için aşağıdaki fotoğraflardan birini tıklayarak GALERİMİZİ gidebilirsiniz

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.