KadincaSayfa.Com

2015 Mayo ve Bikini Modelleri

2015 Mayo ve Bikini Modelleri

2015 yaz sezonuna muhteşem mayo ve bikini modeli ile girmeye ne dersiniz hanımlar. Bu yıl plajlar da ve sahillerde cıvıl cıvıl ve rengarenk tasarımlar boy gösterecek. Kış ayının rehavetini ve kasvetini renkli bikini ve mayolar ile atacağımız bu sezonda tasarımlar arasında seçim yapmak da oldukça zorlanacaksınız. Bu yıl renkler arasında en çok sarı ve tonlarını moda olsa da siyahın kıyafet seçimlerimizde ki vazgeçilmezliği mayolar ve bikinilerde de görülmekte. Aynı zamanlarda siyah gibi beyaz renkte vazgeçilmez renk seçeneklerinden biridir. Şahsen ben siyah ve beyazı diğer renklere göre çok daha kolay kombin olduğu için tercih etsem de renkli ve modern bir görünüm için alternatif renkleri de tercih edebiliriz hanımlar. Özellikle sarı ve grinin muhteşem uyumunu bu yıl tüm süt giyimde görmeniz mümkün.
Tüm fotoğraflarımızın büyük halini görebilmek için aşağıdaki fotoğraflardan birine tıklayarak GALERİMİZE gidebilirsiniz…


Evet gelelim 2015 yaz sezonunda mayo ve bikini modellerinde ki kesimlere, bu yıl klasik kesimlerden çok farklı dizaynlar oldukça fazla kullanılmış. Örneğin sırt dekoltesine uygulan rengarenk ipler ve özellikle bikinilerde ki metal aksesuarlar bu sezonu diğer sezondan ayıran en özel ayrıntılar. Bikini modellerinde genelikle ipler ve fırfırlar tercih edilse de bazı tasarımlarda fermuar ve özel fileler kullanılmış. Mayolarda ise genellikle desenlere ve kruvaze kesimlere yer verilmiş. Dilerseniz bu yılın en trend mayo ve bikinilerini birlikte inceleyelim. İlk model kesim olarak standart bir bikini gibi gözükse de desen seçimi olarak bu sezonun en doğru seçimi olabilir. İkinci ve benim en beğendiğim tasarım olan beyaz mayo tasarımı ise gerçekten büyüleyici bir model. Beyazın saflığı ve transparan görünümü ile plajlarda ilgi çekebilecek en şık mayo modeli diye düşünüyorum ne dersiniz? Üçüncü model ise bikini seven ve desenden hoşalanmayan bayanlar için düz beyaz bikini tasarımı. Bu tarz bir bikini üstüne şık desenli ve canlı renkleri olan bir tunik veya plaj elbisesi seçimi ile harika bir kombin elde edebilirsiniz.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.