KadincaSayfa.Com

2011 Tony Bowls Nişan Ebiseleri

2011 Tony Bowls Nişan Ebiseleri

Çok genç bir tasarımcı olan Tony Bowls’un tasarımların %99u elbise üzerine. Öyle çok elbise tasarımına sahip ki ilk akla gelen ve sadece elbise üzerinde çalışan en iyi tasarımcılar arasında. Çok genç ve yakışıklı oluşu insana bütün bayanların dikkatinden kaçmıyor tabi :)
Ama yaptığı elbiseler bizleri baştan çıkaracak kadar şık ve güzel. Elbisenin her akla gelenini tasarlamıyor tabi. Onun tasarımlarında spor bir çizgiye hiç rastlamasınız. Onun işi şık ve göz alıcı elbiseler üretip bayanları çok hoş giydirmek. Tamamen kendine ait bir stili var.
Zaten resimlere baktığınızda göreceksiniz bunu. Sahne kostümü olarak kullanacağınızdan tutunda,  gelinlik,  nişan,  akşam kıyafeti yada yaz elbiselerine kadar bir çok alana çizim yapıyor, koleksiyon tasarlıyor. Ama dediğim gibi tasarladığı elbiselerin hepsini içeren en baskın tanım şık oluşları.
Size ilk kez tanıttığım  Tony’nin elbiselerinden önce nişan kıyafeti olanlarını seçtim. İlk bahara giriyoruz malum :) İhtiyacı olanlar umarım beğenirler yada işlerine yarayacak bir fikir sahibi olurlar.
Aşağıdaki bütün fotoğraflarımızın büyük hallerini görebilmek için fotoğrafların herhangi birinin üzerine tıklayarak bu konunun fotoğraf galerisine gidebilirsiniz.
Başka bir konuda paylaşmak dileklerimle… sevgiler…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.