KadincaSayfa.Com

Taşlı Gelin Ayakkabı ve Çanta Modelleri

Taşlı Gelin Ayakkabı ve Çanta Modelleri

Gelin olmuş gidiyorsun şarksı dilimde dolanırken sizlere gelinlik mi yoksa gelin ayakkabısı modelimi açsam karar vermedim. Ama gitmek denince aklıma ilk gelen kesinlikle ayakkabı oldu. Evet bir bayanın en hassas olduğu ve neredeyse vazgeçilmezi ayakkabı olduğuna göre bu güne ayakkabı ile başlama fikri çok daha iyi olacak. Ayakkabıyı sade bırakmak olmaz yanında da şık çantalar bulalım dedim. Gelin ayakkabıları geçmişte hep geri plana atılsa da günümüzde en az gelinlik ve takılar kadar önem kazanmıştır. Geri plana atılmak derken kastım gelinlik altına giyilen düz, özensiz, taşsız sadece gelinliği toparlama amaçlı ayakkabılardır. Ama günümüzde öyle mi? Bol taşlı, simli, ve olabildiğince farklı ayakkabılar gelin adalarının seçim yapmasını oldukça zorlaştırıyor ne dersiniz? Gelin adalarına ayakkabı seçiminde görsellik kadar rahatlığa da önem vermesi gerektiğini önemle hatırlatmak isterim.

Aşağıdaki bütün fotoğraflarımızın büyük hallerini görebilmek için fotoğrafların herhangi birinin üzerine tıklayarak bu konunun fotoğraf galerisine gidebilirsiniz..
Alt Kategoriler:

Uzun bir gece için topuklu ayakkabı seçiminiz platform topuklu modellerden yana olmalı. Çünkü platform topuklu ayakkabılar yüksek topuk yanda yüksek bir taban içerdiği için ince topuklu ayakkabı modellerinden çok daha rahat olacaktır. Ayrıca son yıllarda moda olan babet ve renkli spor ayakkabı seçimlerinizde uzun boylu bayanlar için tavsiye edebilirim. Eğer boyunuz kısa ise platform topuklu bir gelin ayakkabısı seçip ekstradan yorulduğunuz zaman giyebileceğiniz yedek düz taban veya doğu topuklu ayakkabı modelini yanınızda taşıyabilirsiniz. Ayrıca galerimizde sadece gelin ayakkabılarına değil aynı zamanda farklı boyutlarda ve tasarımlarda çanta tasarımları arasında seçim yapmakta oldukça zorlanacaksınız hanımlar.
Bu sezon platform topuk ayakkabılar çok popüler, gelin ayakkabısı olarak bir çok modele rastladım hatta kimleri swarovski taşlarla tasarlanmış, yaklaşan düğün sezonu için şık ve benzersiz tasarımları görünce değinmeden geçemedim, hayalini kurduğunuz bir düğün için göz alıcı ve çarpıcı eşsiz birer tasarım harikası.. Bir çoğu Christian Louboutin, Benjamin Adams imzasını taşıyor. Evet sevgili gelin adayları en güzel gününüzde ne özel seçimler yaparak o büyülü gecenin tadını çıkarmanız dileği ile hoşçakalın bir ömür boyu mutlu kalın.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.