KadincaSayfa.Com

2011 Bayan Kış Modası

2011 Bayan Kış Modası

2010-2011 kışının sonlarındayız diye düşünecektir bazılarınız, ama istanbul için hiç birşey belli olmaz. Bahar geldi demeden kışı kapımızda görüveririz. Ara ara güneş yüzünü göstersede akşama doğru bastıran ayaz, günün sıcaklığını unutturuyor.
Bunun en büyük kanıtıda sabaha karşı oluşan çiğ taneleri.Böyle düşündüğüm içinde yani kışın hala hız kesmeden devam ettiğini düşündüğüm için de  kış koleksiyonlarına bir süre daha devam edeceğim.
Sizin için seçip yayınladığım bu tasarımların hepsi çok iyi markaların ürünleri. Zaten iyi bir marka fotoğrafından bile bile oluyor değil mi? Evet her zaman savunduğum gibi fotoğraf sanatı biz tasarımcılar için çok ama çok önemli bir yere sahip.
Ama takip ettiğiniz bir marka varsa onun tarzını öyle iyi bilirsiniz ki gördüğünüzde hemen tanır yada onun ürünü olduğunu bilirsiniz.Şimdi seçtiklerime baktığınızda beğeneceğiniz birçok tasarımla karşılaşacaksınız.
Aşağıdaki bütün fotoğraflarımızın büyük hallerini görebilmek için fotoğrafların herhangi birinin üzerine tıklayarak bu konunun fotoğraf galerisine gidebilirsiniz.


Başka bir konuda paylaşmak dileklerimle… sevgiler…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.