KadincaSayfa.Com

Defne Yaprağı ve tarçınla Yağ Yakma ve Şişkinliği Azaltmanın Doğal Yolu

Defne Yaprağı ve tarçınla Yağ Yakma ve Şişkinliği Azaltmanın Doğal Yolu

Yağ yakma ve şişkinliği azaltmak için en iyi tamamlayıcıyı ararken, sindirim sisteminde iltihaplanmaya çok iyi gelen ve aynı zamanda temizleyici olan, size fazladan kilolarınızdan kurtulmanızda yardım edecek doğal bir tedavi bulduk.

Yağ yakma ve şişkinliği azaltmanın doğal yolu nedir?

Yağ yakmanın bu doğal yolu,  ikisi de sindirim sistemine ve iltihaplanmayı azaltmaya yardımcı olan tarçın ve defne yaprağının faydalarından yararlanıyor.

İkisiyle hazırlayacağınız çay, daha fazla kalori yakmak, metabolizmanızı hızlandırmak ve daha kısa sürede kilo vermek için mükemmel bir yol.

Kilo vermek için tarçın ve defne yaprağı karışımı nasıl yaparsınız?

Tarçın ve defne yapraklı karışım, vücudunuzun ideal işleyişini yavaşlatan birikmiş toksinleri atmaya yardımcı olur.

Bu doğal ilaç çok popüler, faydalarını söyleyen kişi sayısı her geçen gün artıyor.

Malzemeler:

1 litre su
2 çubuk tarçın
10 defne yaprağı

Hazırlanışı

Yağ yakma ve şişkinliği azaltmanın bu doğal yolunu hazırlamanın hiçbir püf noktası yok. Tek yapmanız gereken 1 litre suyu kaynatmak ve tarçın çubuklarıyla defne yapraklarını eklemek.

Suyunuz kaynayınca altını kısın ve çayınızın 15 dakika demlenmesini sağlayın. İçmeden önce ocaktan alıp biraz soğumasını bekleyin.

Tarçın ve defne yaprağı karışımını Nasıl içmelisiniz?

Boş mideye günde bir bardak bu çaydan içerek başlayın, günde maksimum iki bardağa çıkarın. Bu çayı düzenli bir şekilde içtiğinizde kısa sürede incelmeye başladığınızı fark edeceksiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.