KadincaSayfa.Com

Yeni Sezon Kürk Trendleri

Yeni Sezon Kürk Trendleri

Zaman zaman geri adım atsada hemen hemen her zaman moda da yerini alıyor kürk modelleri. Bazen bütün bir haliyle derken, bazen kol ve yakalarda, bazen ise aksesuarlarda dikkatimizi çekiyor.
Bir çok kişi için büyük bütün bir halini kullanmak tercih etmedikleri bir seçim olabiliyor ama hangi kadın bir kürk şapkaya, kürk çizmeye yada kürk yakalı bir kabana hayır derki :) Tabiki seçim hepimizin kişisel zevkine kalmış bir tercih.
Hayvan severlerin ısrarla yaptıkları birbirinden ilginç ve dikkat çekici boykotlar her yıl büyük oranda ses getirse de yinede çok büyük bir talebin olması nedeniyle modacıların vaz geçemedikleri kürkler herzaman moda da böylece yerini almış oluyor.
O ki ses getiriyor hayvan severlerin boykotları neden hala üretiliyor diyeceksiniz. Çünkü dediğim gibi arz talep meselesi. Ama yinede yapay kürkün üretimi ve kullanımı da hiç azımsanacak oranda değil. Üstelik bence o rengarenk halleri daha da güzel.
Şimdi sizin için seçtiklerime bakalım. İlk örnek ünlülerin tercih ettikleri bir kaç modeli içeriyor.
Aşağıdaki bütün fotoğraflarımızın büyük hallerini görebilmek için fotoğrafların herhangi birinin üzerine tıklayarak bu konunun fotoğraf galerisine gidebilirsiniz.
Başka bir konuda paylaşmak dileklerimle… sevgiler…
Alt Kategoriler:

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.