KadincaSayfa.Com

Yeşil Ve Tonlarının Dekorasyondaki Önemi

Yeşil Ve Tonlarının Dekorasyondaki Önemi

Merhaba hepimizin bildiği gibi renklerin dili dekorasyonda önemi çok büyüktür, seçtiğimiz renklerin kişiliğimizi yansıttığı söylenir renk uzmanları tarafından. Ev dokarasyonun da renklerin nasıl etkilediği yazılır çizilir yıllarça. Yeşil ve tonları bize doğayı anımsatır, kaz dağları gibi yeşilin her tonunu kullanabilirsiniz ev dekorasyonunda. Çünkü yeşil bizi duygusal olarak renklerin içinde etkileyen tek renktir. Çünkü kalbin bu rengin enerjisinin içinde olduğuna inanılıyor, yeşil güven veren bir renktir, yeşil doğanın rengidir, bir çok reklam logosunda yeşil kullanılır dikkatinizi çekti ise. Yeşil aynı zamanda yaratıcılığı da simgeler, bu yüzdendir ki lokanta mutfaklarında daha çok yeşil ve tonları kullanılır. Yeşil ve tonlarının rahatlatıcı özelliliği olduğuna inanıldığı için, hastanelerde yeşil ve tonları kullanılır. Yeşil alanların mide rahatsızlığına iyi geldiği gözlemlenmiştir, yeşil ve tonları kullanılan alanlarda. Sakinlik ve huzur verici özelliği olan yeşili, evinizin her yerine rahatlıkla kullanabilirsiniz, renklerin dilinde soğuk renkler olarak adlandırılan renkler arasına da girmektedir, yeşil renk.
Bu seferde yatak odalarınızda yeşil tonlarını ele alalım. Yeşilin tonları ile de harikalar yaratabilirsiniz. Bunun için bazı dekorasyon model fikirleri vermek gerekirse;
Yeşil ve tonlarının hakim olduğu bir yatak odası tavandaki çalışma çok naif olmuş. Bu çalışmayla beraber sarkan lamba ile devam eden yeşil renk bir bütünlük sağlamıştır. Perde modellerin de de kullanılan tonlar yatak örtüsü modelinde kullanılarak tamamen yeşil bir oda ortaya çıkmıştır. Bu odaya tamamen hem yeşil bir oda demek daha doğru olucaktır.
Eğer tavanda boya yerine duvar kağıdı tercih ederseniz çok farklı bir görüntü elde etmiş olacaksınız.Sabah uyandığınız yeşil dallar altına uyanmış hisedeceksiniz. Yani tam anlamıyla doğayı yatak odanıza taşımış olacaksınız. Ferah, doğal, sade bir oda. Duvar kağıdı harika. Aplikler çok romantik. Halı odayı çok güzel tamamlamış. Turkuaz harika bir oda. Aynalı komodinler yatak odasında çok beğendiğim parçalardan biri.

Aşağıdaki bütün fotoğraflarımızın büyük hallerini görebilmek için fotoğrafların herhangi birinin üzerine tıklayarak bu konunun fotoğraf galerisine gidebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.