KadincaSayfa.Com

Alçak Tavanlı Evler İçin Dekorasyon Önerileri

Alçak Tavanlı Evler İçin Dekorasyon Önerileri

Her yıl nüfus artışı ile orantılı olarak bu kadar insanın barınabileceği ve yaşayabileceği alanlarda arttırabilseydi herkesin geniş ve bahçeli evlerde yaşama ihtimali çok yüksek olurdu. Ama günümüzde bu düşünce imkansız olmaktadır.
“Dünya küçük” deyimi artık mecaz anlamında çıkarak zamanı yansıtan bir cümle haline gelmektedir. Biz insanlar hızla çoğalırken dünya yerinde saymaya devam ediyor. Bu yüzden ise yaşam alanlarımızda kıstlamalara gidilmeye başlanmıştır.
Bu durum insanların barınma gereksinimlerini gideren inşaat sektörünü de etkiliyor ve elbet farklı seçenekler olsa da, küçük daireler hayatımıza giriyor.
Bir önceki yazımızda belirtiğimiz gibi küçük dairelerin bu sefer alçak tavanlarını ele alıcaz. Bu tarz alçak tavanlı daireler önümüze sorun olarak çıkabiliyor. Bu tür alanlar için birkaç küçük dekorasyonların püf noktalarını bilmek çok işimize yarayacaktır. Bazı noktalara dikkat ettiğimizde alçak tavanlarımız bir sihirle yükselmese de, daha ferah bir algı oluşturmamız mümkün olacak.

Dekorasyonda sadelik ve açık tonlardaki mobilyaları seçmekte özen göstermelisiniz. Aksesuarlarda dikkat aynı şekilde açık ton olmaları çok önemli ve duvar renklerine dikkat edilmeli. Diğer bir önemli nokta, renk seçimi. Mutlaka açık renkler öneriyoruz. Hatta temizliği konusunda korkmasanız da keşke yer döşemesinde akçaağaç ya da açık meşe parkeler tercih etseniz. Hem bu sizin mobilya renkleri konusunda daha özgür olacağınız bir zemine sahip olmanızı da sağlayacaktır. Ama bu dediğimizi yapın ya da yapmayın, evinize hakim genel renklerin açık renk olmasına dikkat edin.

Tüm fotoğraflarımızın büyük halini görebilmek için aşağıdaki fotoğraflardan birini tıklayarak GALERİMİZİ gidebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.