KadincaSayfa.Com

2016 Gelin Saçı Modelleri

2016 Gelin Saçı Modelleri

Bir gelin için en önemli konu gelinlik seçiminden sonra eminim ki gelin saçı modelidir. Peki gelin saç modeli seçimi neye göre yapılmalıdır?Gelinlik modeli ile gelin saçı uyumu önemlidir? Yeni sezonda en trend gelin saçı modelleri nelerdir ? Tüm bu soruların cevabını bugün sizler için paylaştığım yazımda emin olun bulacaksınız. Öncelikle ne gelinlik nede bu senenin saç modelleri seçenekleri en önemli seçim kendi yüz şekliniz yani yüz hatlarınız ile uyumlu saç modelleri seçmektir. Özelikle yüz hatlarını iyi tanıyan bayanlar bilir ki doğru saç kesimi bir bayanı olduğundan çok daha zarif ve güzel gösterecektir. Özetlemek gerekirse doğru saç modeli seçiminden sonra seçmiş olduğunuz saç şekli ve gelinliğin uyumu daha sonra düğünün yapılacağı mekan ve saç aksesuar seçimlerinizi doğru bir gelin saçı modeli için sıralayabiliriz. Örnek vermem gerekirse bir yat düğününde dağınık bir saç modeli riskli bir seçim olacaktır; çünkü yatta rüzgar ve açık hava etkisi daha düğünün başında saçlarınızda deformeye neden olabilir. Bunun için yat düşününde daha çok topuz veya dağınık topuz tercihi yapılabilir. Şahsen benim favorim balerin topuz hanımlar. Eğer bir kır düğünü ise en az doğa kadar özgür bir saç modeli düşüne bilirsiniz. Hatta saçlarınız uçuşan rüzgarla ahenkle dans edebilir.
RESİMLERİ DAHA DETAYLI GÖREBİLMEK İÇİN LÜTFEN ÜZERLERİNE TIKLAYINIZ…


Ufak öneriler kısa hatırlatmalar eminim bir çok gelin adayı için oldukça işe yarara öneriler olacaktır. Kısa ve öz saç modeli seçimleri önerimden geçelim yeni sezonun en çok tercih edilen gelin saçı modeli örneklerine. Bu yıl saçlarda aksesuar etkisi oldukça bariz dantel taş süslemeli aksesuarlar özellikle yan topuz uygulamalarında oldukça bariz bir sonuç vermekte. Ayrıca bu yıl gelin saçı modellerinde sadelik ön planlarda ufak çiçek motifleri ile saçlarda doğallık ve sadelik uygulaması oldukça trend.
Şimdi dilerseniz bu sezonun en çok tercih edilen gelin saçı modelleri ve gelin saçı için tercih edilen aksesuar modelleri birlikte inceleyerek yorumlayalım.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.