KadincaSayfa.Com

2011 Topuklu Moda Ayakkabılar

2011 Topuklu Moda Ayakkabılar

Şık bayanların asla vaz geçemedikleri olmazsa olmazları  topuklu ayakkabılar her sezonda farklı modellerde karşımıza çıkıyor.Çıkacakta,çünkü biz bayanların asla şıklığımızdan ödün vermeyeceğimizi herkez bilir. Şıklık denince de ister istemez daha zarif görünmek için giydiğimiz topuklu ayakkabılar geliyor aklımıza.
İstanbul gibi çok karı yaşamayan şehirler için konuşursak buralarda sorun yok. Ama bir de bildiğim çok kar yağan, yada yağdığında buz tutup yazın başlarına kadar çözülmeyen şehirler varki,  buralarda  kadınlar buzda yürümek çok ama çok zor olsa dahi yinede şıklıklarından ödün vermemek için böyle bir durumda bile topuklu ayakkabılardan vazgeçemezler.
Şıklık topuksuz olmaz mı? Olur tabiki. Topuksuz giyinirsek şık olmayız demiyorum. Ama bir çok kadın kilosundan yada boyundan şikayetet edip daha zarif görünmek için topuklu ayakkabıları tercih ederken bir de hiç buna ihtiyacı olmayan bayanlar dahi daha da zarif olmak için tercihlerini topuklu ayakkabılardan yana yaparlar.
Bu makaledede farklı ayakkabı modellerini koydum. Hatta ilk örnekte topuksuz bir ayakkabı bile var kıyaslama yapmanız için. Şimdi onlara bakalım.Umarım beğenirsiniz.
Aşağıdaki bütün fotoğraflarımızın büyük hallerini görebilmek için fotoğrafların herhangi birinin üzerine tıklayarak bu konunun fotoğraf galerisine gidebilirsiniz.
Başka bir konuda paylaşmak dileklerimle… sevgiler…
Alt Kategoriler:

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.