KadincaSayfa.Com

2011 Tony Bowls Gelinlikleri

2011 Tony Bowls Gelinlikleri

Tony Bowls herkesin beğenisini kazanan elbiseler konusunda kendisini geliştirmeyi tercih etmiş çok genç bir tasarımcı. Genç ve yakışıklı tasarımcının tarzı ışıl ışıl abiye tadında şık elbiseler tasarlamak.Bu tarifimi inanın her tasarımında görebilirsiniz.
Tony Bowls ofis kıyafetinde bile bu tarzını kullanmış. Hani bizlerde bir söz vardır birisi birşey yaptığında derizki evet tamda onun tarzında olmuş diye. Tony’nin bütün tasarımları için bu geçerli. Zaten sizin için yayınladığım bütün tony Bowls tasarımlarında bunu göreceksiniz.
Bakmayın böyle söylediğime. Hepsi aynıymış gibi bir anlamda çıkarmayın sakın. Öyle şık tasarımları varki şıklıktan vazgeçemeyen biz kadınların kalbini adeta cezbediyor. Bazılarımız nerde nezaman olursa olsun rahat olup olmadığını düşünmeden şıklıktan vazgeçemeyiz.
İşte eğer sizde böyle biriyseniz ve elbiseleri çok seviyorsanız bu tasarımcının tasarımları tam size göre.Şimdi yayınladıklarıma bakalım.
Aşağıdaki bütün fotoğraflarımızın büyük hallerini görebilmek için fotoğrafların herhangi birinin üzerine tıklayarak bu konunun fotoğraf galerisine gidebilirsiniz.

Başka bir konuda paylaşmak dileklerimle… sevgiler…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.