KadincaSayfa.Com

Yeni Sezon Şapka Modelleri

Yeni Sezon Şapka Modelleri

Benim gibi ayrıntılara çok takılan ve bunlardan haz duyan insanların ilk gözebatan özellikleri aksesuarlardır. Şapkalarda böyle aksesuar meraklılarının en gözde tercihlerinden biri. Hiç şapka kullanan çok sade insanlar gördünüzmü :) belki vardır. Ama ben görmedim.
Çünkü şapkalar zaten çok cesur insanların ve kendini göstermekten çekinmeyen kişilerin tercihidir.Aksesuarlarda böyle değilmidir. Aksesuarlarınız ne kadar iddialıysa siz okadar ön plandasınız demektir. Valla ben bu durumdan çok memnunum :)

Şapka seçerken nelere dikkat etmeliyiz?

Şapka seçerken genelde yüz şekline, saç rengine ve ten rengine dikkat etmek gerekiyor. Şapkayı alırken yüz şekli şu acıdan önemlidir, eğer uzun bir yüzünüz varsa daha kısa ve yuvarlak şapkalar tercih etmelisiniz. Eğer yüzünüz küçük ve kısa ise daha küçük şapkalar seçmeniz gerekiyor. Eğer yuvarlak yüzlü iseniz de daha sivri şapkalar seçmeniz gerekiyor. Ten ve saç rengine de aynı kıyafette olduğu gibi biraz kontrast olması gerekiyor yani sarışınsanız daha koyu renkleri esmer isnizde daha acık renkleri tercih edebilirsiniz. Çünkü sarışınsanız acık renk şapka sizi olduğunuzdan daha soluk ve renksiz gösterebilir. Daha düz kıyafetlerde hareketli şapkaları, daha hareketli kıyafetlerde düz şapkaları tercih etmelisiniz. Renk uyumu olarak ta siyahla illa sişyah giyilecek diye bir kural yoktur ama eğer üzerinizde ki siyahsa ve onu patlatmak istiyorsanız kırmızı, mor gibi renklerde de kullanabilirsiniz.
Burada sizin için seçtiğim tasarımlarda 2015 ‘ in en çok dikkat çeken şapka tasarımlarından. Tasarıma önem verenler görecekler ki bu modeller bir harika. Ama içlerinden bir kaçı arasında seçim yapmakta çok zorlandım. Hiçbirine kıyamadım doğrusu hepsine sahip olmak isterdim, hemde hepsine :)
Bakalım sizde beğenecekmisiniz.Bu ilk tasarımda çok dikkat çekici yaratıcı bir örnek doğrusu.

Aşağıdaki bütün fotoğraflarımızın büyük hallerini görebilmek için fotoğrafların herhangi birinin üzerine tıklayarak bu konunun fotoğraf galerisine gidebilirsiniz.

Başka bir konuda paylaşmak dileklerimle… sevgiler…
Alt Kategoriler:

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.