KadincaSayfa.Com

Yeni Sezon Palto Modelleri

Yeni Sezon Palto Modelleri

Militarist akım yine devam ediyor, bu yıl uzun paltolarda görebilirsiniz, kısa paltoda. Beyazın yanı sıra bej, haki ve asker yeşili modaya hakim renk. İri düğmeler, apolet ve belinizi kavrayan kemerler. Rütbeli subay edası var bu yılın paltolarında.
Çok çeşitliliğin ve çok renkliliğin olduğu bir sezon olacağa benziyor bu yıl. Canlı renkler ve klasik renklerle iç ice. Hanği rengi seviyorsanız, o renkten palto bulabilirsiniz. Birazda nostalji hava estirecek, seksenlerden esintileri bulabiliriz.
80′li yılları baz alan, koleksiyonlar,kadın paltolarında adeta eskilerden fotoğraf kareleri sunacak bize. Aksesuar ve dikişte 80′li yılları Yeni Sezona taşıyacak.
Renklerde beyaz yine yerini korumakta kararlı. Canlı renklerle vitrinler cıvıl cıvıl olacağa benziyor.
Bana kalırsa uzun, kemerli tasarımlar tercih edilecek. Bu yıl askeri palto ve ceketlerinden ilham alınarak, tasarlanmış modelleri, bolca göreceğiz anlaşılan.
2 yıldır militer akımından etkilenen moda, Yeni Kış sezonununda devam edeceğe benziyor.
Kadınsı kesimlerin asla modası geçmiyecektir.Her yıl olduğu gibi, bu yılda en trend kıyafetleri ilk önce ünlü yıldızların üzerinde görürüz. Yeni Sezonun palto tasarımlarını, ilk onların üzerinde gördük.
Beyaz hakimiyetini bu yıl daha fazla hissettireceğe benziyor. Kadınlar beyazın masumiyetine bürünecekler.
Yeni Sezonda , palto modellerinde yeni ile eski kombine olmuş.
Uzun paltoların size yakışmayacağını düşünüyorsanız, dizde biten paltoları tercih edebilirsiniz, beli kemerli kesimleri harika duracaktır. Kombine olması için, aynı renkte kazak ve pantolon giyebilirsiniz.
Paltoda, aksesuar olarak iri düğmeleri, kol ve omuzlarda tasarımcılar bol kullanmışlar. Altın sarısı, düğmeler dikkat cekecek.
Çok soğuk günlerin kurtarıcısı, yün paltolar yine şık tasarımlarla bizi sıcacık tutmak için hazırlanmış. Bu yıl vitrinlerde, yakasında kürk olan palto modelleri göreceğiz. İllaki klasik diyenler için, tasarılar. Mango ve Adil Işık kolleksiyonlarında, klasik tarzı sevenlere hitap ediyorlar.
Alt Kategoriler: ,

Tüm fotoğraflarımızın büyük halini görebilmek için aşağıdaki fotoğraflardan birine tıklayarak GALERİMİZE gidebilirsiniz…

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.