KadincaSayfa.Com

Yeni Sezon Mango Sonbahar-Kış Koleksiyonu

Yeni Sezon Mango Sonbahar-Kış Koleksiyonu

Mango Türkiye’nin en çok tercih edilen kaliteli markalarından birisi. Tabi ki orta elit kesimin desem yanlış da olmaz. Gerçi zengin muhitler için açılmış şubelerinde çok farklı ve sadece o muhitlere özel gönderdiği tasarımları mevcut.
Ama şu an İstanbul’u baz aldığımızda çoğu kişinin rahatça alışveriş yapacağı fiyatlara sahip. Gerçi Türkiye’de bir çok yer içinde aynı durum geçerli. Verdiğiniz paraya değen bir kalite taşıyor mango ürünleri.
Tasarımları ise Türkiye’de moda için başı çekenlerden. Oldukça trend ürünleri elit kesimin tercihi. Burada size bir kaç ürün seçtim göstermek için. Eminim sizde çok beğeneceksiniz.
Zaten adı yetiyor mangonun,onu farkeder farketmez beğeni veriyoruz hemen :) Bizim gibi marka tutkunları için bu çok önemli. Ama ne markası ya diye düşünenlerde mevcut tabi :) Ama olsun yine de biz markaların trendlerinden ve kalitesinden vazgeçmeyelim :) :) :)

Ünlü markaların ürünlerinde çok fazla sorunda yaşamıyoruz, böyle bir avantajı var, marka ürünlerin. Örneğin, kalitesi ilgili bir sorun olduğu zaman aldığımız fatura ile gittiğimiz zaman değişimde hiç zorlanmıyoruz. Çalışanlar kişisel almıyor bir çok şeyi, hataların olabileceği konusunda gayet hassas davranıyorlar kişilere. Profesyonel bir yaklaşım içindeler tüketicilere bu davranış şekilleri ile gayet işbirliği içinde bulacaksınız çalışanlarını. Bu ayrıntı çok önemli, mesela bir pantolon aldınız, ilk yıkamada renginde değişme oldu, bu üretici hatasına giriyor, onca para verdikten sonra kalite istiyor kişi. Eğer bu pantolonu, marka olmayan bir tezgahtan aldı iseniz, işiniz zor, bir bardak soğuk su içmelisiniz üzerine. Ama belli bir markadan aldıysanız, bu pantolonu, değiştirme olasılığınız yüksek oluyor.  Ünlü bir markanın, sloganı olan bu söz çok hoşuma gitmişti ” Ucuz ürün alacak kadar zengin değilim” Marka aldığınız her ürün size kazanç olarak geri dönecektir, kumaşından, kalıbına, dikiminden, ipine kadar her şeyi denenmiş malzeme kullanıldığı için pişman olmuyorsunuz, kısaca….

Aşağıdaki bütün fotoğraflarımızın büyük hallerini görebilmek için fotoğrafların herhangi birinin üzerine tıklayarak bu konunun fotoğraf galerisine gidebilirsiniz.

Başka bir konuda paylaşmak dileklerimle… sevgiler…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.