KadincaSayfa.Com

Yeni Sezon Ayakkabı Modelleri

Yeni Sezon Ayakkabı Modelleri

Biz hanımlar, vitrinde ayakkabı modellerine bakarken beğendiğimiz ayakkabının fiyatına, en son bakarız. Çok beğendiysek, fiyatını önemsemez alır çıkarız. Beğenmediysek de fiyatı bahanemiz olur, almadan çıkarız. Dolaşmaya çıktıysak da hem fiyatlara hem modellere beraber bakarız.

Ayakkabı denemek için hangi saatleri seçmeliyiz?

Ayakkabılarınızı deneyerek almak isteriz ama bayanların hepsi nerede ise çalışıyor akşam saatlerinde denemekte fayda var. Çünkü akşam bedenimiz yorgun oluyor, ayaklarımız şiş olabiliyor bütün gün bizi taşıyor. Bizim ağırlığımız kadar baskı uygulanmıyor bizlere daha fazla baskı uygulanıyor ağırlığımızdan daha fazla baskı uygulanıyor. Akşam saatlerinde ayakkabı almak isteyenler bilmeli ki ayaklarda yarım numara bazende 1 numara büyüme olabiliyor ayaklarda bu nedenden dolayı daha gün içinde, öğlenden önce saatlerini tercih edilmesi tavsiye edilir.

Bir ayakkabı hem topuklu hem rahat olabilir mi?

Topuklu bir ayakkabı aynı zamanda rahatta olabilir. Ama bu topuğun yüksekliğini de bağlıdır, 7 ile 11 pont arası topuklar rahat topuklardır. Normal olan topuk yüksekliği de budur aslında. Bunu cm olarak verirsek 4,5 la 7,5 cm arası diyebiliriz. Topuk yüksekliği ideal bir topuk yüksekliğidir, tabii topuk yükseldikçe topuğun genişlemesi kalınlaşması da önemlidir. Kalın topuk ince topuğa göre daha fazla hareket özgürlüğü getirecektir bize.

Ayakkabı seçmek çok önemli, o yüzden ayakkabı seçerken öğle saatleri tercih etmemiz gerekiyor hafta sonlarını tercih etmeniz bu anlamda çok iyi olacaktır sizin için. Biz sizlere ayakkabı almadan önce bu yılın ayakkabı modelleri nelerdir? Ayakkabı modellerinde hangi renkler kullanılmış gibi size ayakkabı almadan fikir almanız aşağı yukarı hangi model ayakkabı modeli alacağınız hakkında fikir edinmeniz için galeri hazırladık. Ayakkabı almayı düşünüyorsanız bu modelleri inceleyip daha sonra karar vermenizi tavsiye ederiz sizlere.

Tüm fotoğraflarımızın büyük halini görebilmek için aşağıdaki fotoğraflardan birine tıklayarak Galerimize gidebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.