KadincaSayfa.Com

Adil Işık Çalışan Bayanlara Özel Kıyafet Modelleri

Adil Işık Çalışan Bayanlara Özel Kıyafet Modelleri

Adil Işık yeni sezon  İlkbahar Yaz Kreasyonunda özel olarak tasarladığı çalışan kadınlar için giyim modellerine gözüm çarptı ve hoşuma gitti, çalışan kadına özel hatta büyük beden bile yapmış olarak ve yer vermiş ayrıca..Her sezon kendinden söz ettiren bir markayken bir adım daha ileriye gitti diye düşünüyorum bu şekilde dikkat çekerek..Çiçek desenlerin ve pudra renklerin dikkat çektiği modeller birbirinden şık ve şehirli..
Aşağıdaki bütün fotoğraflarımızın büyük hallerini görebilmek için fotoğrafların herhangi birinin üzerine tıklayarak bu konunun fotoğraf galerisine gidebilirsiniz.

Çalışan bir bayan olarak ben ve benim gibi bayanlara her gün bir kıyafet seçimi yapmak bir işkencedir. Bizler için doğru parçaları kombin etmek hem şık hemde rahat olmak oldukça zordur. Ünlü marka Adil Işık bu yıl koleksiyonların da ev hanımları kadar çalışan bayanlar içinde çok şık tasarımlara yer vermiş. Özellikle bu sezon gerek ceket ve pantolon modelleri gerekse çok amaçlı kullanım sağlayacak bluz tasarımları ile çalışan bayanların kurtarıcı olacak gibi ne dersiniz? Bir tasarımcı olarak kıyafet seçimlerinizi çok amaçlı kullanabilmek adına doğru parçalar seçerek uzun vadede şık kombinler üretmeniz mümkün. Öncelikle çalışan bayanların mutlaka siyah bir pantolon ve ceket takımı olmalı diye düşünüyorum. Siyah bir takımı birbirinden farklı bluz ve gömlek modelleri ile kombinleyerek en az bir haftanızı şık bir kıyafet seçimi ile tamamlamanız mümkün hanımlar. Ayrıca siyah pantolon ve ceket takımını renkli fular ve şal aksesuarlar ile tamamlayabilir hem tarz hemde şık bir görünümü kısa sürede az bir maliyetle sağlayabilirsiniz. Gerek çalışan bayanlar gerekse klasik kesim kıyafetlerden hoşlanan bayanlar için muhteşem Adil Işık marka ürünler sizler ile seçim için kolay gelsin.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.